Wie zijn wij?


Slaapcomfort


Ons aanbodSleepzGood is een slaapcomfortwinkel in Beverwijk.Al geruime tijd is SleepzGood een begrip in deze streek. Nick Duisdeiker, eigenaar SleepzGood, heeft jarenlange ervaring in het bieden van het juiste slaapcomfort. Naast het geven van persoonlijk advies streeft SleepzGood ook naar 100% tevreden klanten.  Ook ondernemers hebben hun weg naar SleepzGood gevonden, wij hebben meerdere projecten onder ons hoede gehad (B&B's, hotels). We zien u graag bij SleepzGood!

Slaap wordt omschreven als een dagelijks terugkerende toestand waarin lichaam en geest tot rust komen. Tijdens de slaap treden allerlei veranderingen op in het lichaam. Veel van onze spieren ontspannen zich en de hersengolven vertragen. Slaap is net als eten, een eerste levensbehoefte. Slaapgebrek blijkt het functioneren van onze hersenen sterk te beïnvloeden. Juiste slaapcomfort is dus van levensbelang. SleepzGood helpt u hier graag bij.

 

Zowel in onze showroom als online vindt u een gevarieerd aanbod. Van boxsprings tot beddengoed, maar ook van slaapkameraccessoires tot accessoires op maat. Bent u op zoek naar dat ene meubelstuk, maar kunt u het nergens vinden? SleepzGood beschikt over diverse op maat gemaakte meubelstukken/accessoires als voorbeeld. Klik op de navigatieknop Shop voor ons aanbod.